En doft av lördag...

Efter kräftskiva med brudarna dök grabbarna-grus upp. Första gången jag träffar dem och de verkade trevliga :) Killen till vänster har bl.a. ordnat jaktkontakter till mig....sådant uppskattas!





Min forna studiekompis P. titta över och hade med sig ungt sällskap, som tyckte väldigt mycket om snus....så mycket att han var tvungen att ha två olika sorter i beredskap...fick även veta att han kunde lukta till sig de olika sorterna, vilket vidare ledde oss in på teorier om just: LUKT. Jag läste förut i Illustrerad Vetenskap (muppvarning på detta) att man förr i tiden luktade till sig sin partner, dvs genom luktfria signaler och man kunde därav hitta den mest lämpade partnern....eller den med bäst gener för. Det är för att få en optimal genetisk blandning mellan en själv och ens partner. Idag döljer vi våra genuina dofter eller luktfria signaler och använder oss mer av bl.a. det visuella och (skenet bedrar...?) och luktsinnet för att uppfatta det "luktfria" signalerna har tillbakaväcklats. Frågan är vad som vore bäst för vår bedömning: -svettlukt eller skilsmässa? Ettan eller Göteborgs Rapé?...ha ha... 



Vi hann med diverse diskussionsämnen och bestämde oss sedan för att bege oss mot Plaza. Jätte nöjd med kvällen även där. KRAM!


Idag avnjöt vi brudar en sköööön relax på Storsjöbadet med bastusittning, där olika aromaoljor användes för olika ändamål. Grapeseed hade bl.a. den positiva effekten vid baksmälla, sa kvinnan som höll i sittningen och viftade med handuk mot oss :0  Den bubblande poolen utomhus var även en hit!
 

Kommentarer
Postat av: madde

kräftskiva är ju alltid kul! ^^

2009-09-21 @ 17:29:54
URL: http://meiler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0