TRAVET och Marité -lördagen fulländad

Spänning...



ja ja, det var inte min turdag, men har man inte tur i spel.....så har man det i kärlek, Åååå....men det betyder inte att jag tycker om att förlora.



Dagen började i min lya med sillunch och Hallandsfläder med brudarna, trav och sen blev det after-trav hos mig. Det var folk i blandade åldrar, finkläder och Nokiastövlar, nyktra och onyktra, glada och sura...



Diana hade bättre feeling än mig och fick en liten kaffeslant :) som finansierade i alla fall en öl på travet och därför blev det all in på kvällen för henne...



girls night out...tjejen t.v. känner jag inte, men hon verkade trevlig och fick vara med på bild.



Jag måste nog vara lite efterbliven, som inte fattar att vi ska göra något kul på bild. Linda införde alkoholförbud för mig denna kväll, men jag och Diana tyckte att vi var hyffsat städade ;) brukar ju vara ombytta roller...he he



Erik var nog en lycklig man med två snyggon bredvid sig.


Telefonförsäljaren

Pratade med en telefonförsäljare....han ville se om jag behövde ändra mitt el-avtal...eftersom jag ändå körde bil från jobbet så tog jag mig tid och lyssnade, det var ju trots allt en glad och trevlig Skövde-bo....men mitt avtal är så pass bra det inte gick att förbättra, en sak kom vi dock överens om:
att han var så kass säljare (det var faktiskt han själv som sa det) att han borde byta bransch! och det slutade med att jag coachade honom i att byta jobb...han var tacksam för tipsen, trots säljförlusten....he he....så kan det gå :)



Den stora fisken som blev gravad filé smakade mums och så är det utan kemikalier....



Tilsatt: citron- och svartpeppar, salt och socker. Sedan i kylskåp 2-3 dagar inlindat i glapack. Bra jobbat kocken!




Nytt PB :)

Helgen har varit färgglad. Grillning, kubb och andra tävlingar samt utgång på lördagen. Frös gjorde vi, men är det juni så ska man kunna sitta ute och äta, om det så ska kosta en förkylning. Hade också lovat att följa med och fiska på söndagen...kl. 07:00!!!! vilket var trögt då jag kom till sängs vid fyratiden. Med en sovsäck under armen och svullna ögon lyckades jag genomföra uppdraget, men med lite sovande i ruffen emellan åt
(se resultatet längre ner på sidan).



färgstarka jag -ett försök till att få liv i sommaren i det kalla Östersund på lördagskvällen.




1,6 kg öring i Näkten, mitt nya PB :) med hjälp av två proffsfiskare.

Är det så här det ska vara?

Idag har det gått trögt...hade ett jätte nyttigt lunch-möte med två herrar, men dessa saker gäller framtiden och inte NUET. Min situation just nu är lite tröttsam...det finns inga konflikter, men där emot står jag och stampar på samma ställe. Varför är det ingen annan än jag som vill utveckla konceptet!? kan man få lite positiv respons och samarbete, tack! Jag kan inte förstå varför man inte vill ta saker och ting till en högre nivå! när man vet att det finns brister och framför allt potential och MÖJLIGHETER. Skärpning. Skala på att vara understimulerad (1-10): 10.

God natt!

Har jag berättat om...

att min lägenhet fått vita golv, fina socklar och foder? något som Niklas gjorde när jag var på resan. Vilken kille!





och mina bedårande vackra skor och väska...



Kommer nog inte våga använda dem. De får stå på min pedistal ett tag, tills rätt tilfälle kommer.
Imorgon ska jag på lunchmöte, för framtida aktiviteter. Nu blev jag hemlig och så får det förbli! kram

kommunikation

...Ja, ett väldigt hett ämne för att slippa uppröra folk i onödan, "socialakoder"...en intressant föreläsare lyssnade jag på idag -hela dagen. Ämnet: KOMMUNIKATION/ KROPPSSPRÅK med Jerker Swande.
Det här är något alla borde gå och lyssna på! Att vi fortfarande läser samma koder som på stenåldern, men att vi uttrycker oss lite annorlunda nu för tiden...men är samma budskap som då. Vad primitiva vi är egentligen. 

Det lustiga är att det bara gjorts seriös forskning på kroppspråk/ kommunikation mellan män och mellan kvinnor och män, men inte mellan enbart kvinnor...är det samma härskartekniker som gäller där? kanske något för mig att ta tag i (he he) Ämnet är oändligt och väldigt spännande. Har läst om det innan och erfarat en hel del i mina dagar, så jag hade redan innan lite koll...speciellt vad gäller ärlighet. Man kan t.ex. ganska lätt se när folk ljuger! med tillhörande kroppsspråk/ signaler. try me!

Nu blir det A.W. med jobbet plus föreläsaren och vi fortsätter kommunicera på Dalwhinnie...krogen, ett annat forum.  

RSS 2.0