bilder helikoptern

Några bilder från helokopter-turen. Resten kommer sen. Nu är man vanlig och dödlig på kontoret och vänder papper....men fy tusan vad skoj vi har haft det! Nu blir det påsk och jag ska hämta min skoter på motorhuset idag, som de har bytt startmotor på. Imorgon bär det iväg till paradiset Ljungdalen, med åter igen MOTORDRIVNA FORDON som huvudsyssla.
och en sak till: GRATTIS LILLEBROR PÅ 18-års-dagen! WEEE.


Linda, en av piloterna och jag.



Nära?


Utsikten, men ännu finare över fjällen.

Helikopter och köra porsche...



Det är vad jag har sysslat med i helgen. Det började med en afterwork i Fjällhalsen, som blev en tre-rätters-middag, fest och fortsättning följde. Lördag: skoteråkning och en lyxmiddag. Söndagen bar vi iväg till Kall på Auto Loge och racade med porschebilar. Kan man säga annat än: HUR KUL SOM HELST. Allt jag tycker om att göra på en och samma helg!!!! Jag är ju inte direkt missunnad. Varför denna lyx!? Kan inte säga något än. Saker är på gång, så långt kan jag säga. Återkommer med bilder.

PUSS I PÅSK

Nobody puts Nea in the corner

Jag har haft väldigt mycket intressanta möten med olika människor den senaste veckan. Även igår träffade jag ett gäng trevliga människor på "after work" fick ett exremt bra utbyte! Dessa människor är "good to know". Jag är jätte glad över att jag gick, eftersom jag inte tänkt det först, men som vanligt när jag tänkt "banga" på saker, så händer det grejer...Nu har jag lite nya saker på gång, inget definitivt, men en dörr har öppnats!
Ibland råkar man bara vara på rätt plats med rätt personer och så sås ett frö. Kalla det tur, ödet eller orsak verkan....låter det inte som poesi i luften!? :)

Nu är jag sugen på lite hyss...har blivit bjuden på after work i Bydalen/Fjällhalsen, kanske gör antré med skoter (gillas tydligen), måste ju tänka på mitt varumärke (och det är inte som en fisig statstjej)...he he...funderar på att unna mig AW, efter allt. Man får ju inte glömma att början av veckan har inneburit besvikelse och motvind...."NOBODY PUTS NEA IN THE CORNER". Jag tänker inte ge mig.


Vänner nu och då

Träffade tjejerna igår. Linda har kommit upp till Östersund från Stockholm för att köra ett rekryterings-heat.....Vi samlades och körde uppdatering för det senaste året. Det kändes precis som vanligt!!!! man har lärt känna varandra ganska bra under studietiden, då man suttit och nött och till slut har pluggandet urartat i samtal djupa som havet...Både Linda och jag hade lite sämre erfarenheter av 2009...(första halvan för min del)
Diana och jag har båda blivit sambos....Diana berättar att nästan allt vi äter är farligt och jag och Sandra pratar dåliga magar och undrar när man kommer till det läget att man är nöjd med sin lön. Alla har vi fått jobb som är kopplat till vår utbildning och fast vi bor i olika städer kan vi hjälpa varandra, samarbeta. När man minst anar det, så är vännen även en viktigt kontakt. Tack för en bra kväll! Det får vi göra om.



Skit bra utsikt....

Ja, det här var utsikten från fönstret på kontoret....vad "vitsig" man kan vara! Man ser knappt på bilden var det står, men här är några exempel:
-ring så spolar vi eller -ett skit bra företag...ha ha! detta kallar jag gubbhumor på HÖG nivå.
Nej, nu är kafferasten slut och jag ska fakturera lite. Imorgon ska jag löneförhandla, när chefen kommer upp...jobbigt att sätta prislapp på sig själv, men något säger mig att jag kommer behöva stå på mig, för det har jag varit alldeles för dålig på förr.


Bara stack iväg

Jag blev lite less i torsdags av olika anledningar, fick ett roligt erbjudande, som delvis är jobb/eget företagande relaterat....tog ledigt på fredagen....gula-faran var inblandad. Har varit så dålig på att blogga de senaste dagarna att ni kanske tröttnat!? Det var väl behövt att dra iväg med skotern på lite äventyr, även om jag kände mig ensam på kalfjället, då jag inte på flera mil träffade på en enda själ och svor över att skotern strulade, bensinmätaren lyste rött, elfel och allt möjligt djävulskap....just då! man känner sig ganska liten då. Psyket sätts på prov. Fortsatte helgen sedan i mitt paradis, Ljungdalen och uppskattade livet till 100 %. Man kan ju inte förändra andra, men göra det bästa av situationen och skaffa sig ny motivation. Jag vet ju vad som får mig att bli glad igen och vad som genererar energi, för det har jag varit tvungen till att lära mig.  

Vad har jag fått ut av dessa dagar? Jo, äventyr, glädje, stimulans, erfarenhet och framför allt: bekräftelse.



Vitt och vitt...i flera mil. Bara med mig själv och mina tankar. Fly problemen? Nja, tid till att hitta på en lösning.

Förändring

Idag lät jag Jon sätta saxen i mitt hår och han fick förtroendet att klippa lugg (har tänkt det  två år nu).... ville ha förändring, trots att det inte alltid leder till det bättre. När jag är less på någonting vill jag ofta klippa håret, det är ju mycket enklare att ändra det ytliga och visst känns det bättre för stunden.
Jag kommer att vänja mig med den nya frisyren och Jon gjorde ett gediget jobb, tack! Velig och hår öm...Skulle inte vilja ha mig själv som kund...



Vad säger ni? Modig eller onödig?



Köpte ett arband som bidrar till välgörenhet...



fått ett par handgjorda tofflor av vänlighet...

Blåbärsfrossa som avgiftning

Enligt Linda ska dessa alaskablåbär hålla mig frisk, med fyra sorters antioxidanter som skyddar cellerna från det onda giftet som man får i sig i form av mat och hudvårdsprodukter.....äta flera kilo blåbär eller en shot om dagen? det är frågan. Ja, det sistnämnda skulle nog ge kraftig magsmärta, så jag ger det första ett försök. AVGIFTNING.



Blåbärspaj och demonstration av produkten....men mest en massa flams och snack, stackars Kristin som knappt fick en syl i vädret, men shoppade gjorde vi i alla fall :)



Anna och Sandra vill verkligen inte vara med på bild....Anna är nog rädd för att hennes hy ska ramla av! eller? ;)




Diana drog i fingrar för att kolla hennes styrka...men man fick inte dra för hårt, för då gills det inte....



Nu kör vi!


En ren.

Ha ha...skule köpa lunch på Coop i Östersund....är det bara här man placerar en uppstoppad ren i butiken!? Okej, kära vänner och vapendragare där nere i Uppsala/ Stockholm, lite av era fördomar kanske är besannade....men man förväntar sig snarare att se dem i det fria än i matbutiken i alla fall :0


Vi behöver ingen hjälp!

Efter mycket trassel kom vi fram och middag väntade :) ....och lite annat.
Blev en fin fin dag i Ljungdalen med "svart på en kvart" kräm som jag fick av Susanne är jag nu knallröd i fejjan och hoppas senare på en mer gyllen-brun färg. Skulle bara ta ett litet varv i strösocker-föret och körde fast...puh! var bara att slå sig ner i solen och ta fram varmchoklad och skinkstut.....det blev så trevligt att vi glömde bort varför satt där. Sen dök det upp 16 Norrmän skotrar!!! som frågade om vi ville ha hjälp. Vadå? vi kan ju lika gärna sitta här hela dagen! Sorry, "guttar". Ni får leka heroes någon annan stans. Men tack ändå!





Skål då!



Ja, man klagar inte! Nu blir det fin middag med älgfilé. Kramen



Thank God it´s Friday

Thank God is friday! Tog beslutet att dra till fjälls till stugan. Så då vet man vad man har att göra denna helg och nu finns det ingen nackspärr som hindrar mig till att köra skoter heller. I söndags var det olidligt och jag blev en bitter lipsill över att det inte gick med "burkningen". Nu är jag rak och smidig ;)





Inget stoppar mig nu...att det ska vara så jädra svårt att ta sig iväg...
´


TYPISKT! nästan iväg.....


Traktorn fick dra upp bilen som vi hade en skoter i. Höll på att buckla till sidan av den, men klarade det på centimetern.

Osteopaten



Idag tog jag steget...att gå till en kot-knäckare. Skumt! kan jag lova att det var. Skaknigar av nacken och knaster i huvudet, gungningar av armar, tryckande och knäckande...fatta känslan när det smattrar i ryggen, som smällare på nyår! Känns som att jag blivit upplåst. -En osteopat. Prova om du törs ;)
Nu vill jag bara ha helg! så jag får vara ute i den otroliga vår-vintern. Sov gott!

Aj aj!

Fick nackspärr/sträckning/whatever i helgen...suck! Skulle vända mig om i sängen på söndagsmorgonen och bara fastnade i ett läge, vilket gjorde skitont!!! Tänkte besöka en såndär Osteopat låter lite flummigt, men kvinnan som masserade mig sist gav tipset. Kanske har lite kotor som sitter konstigt :0
Får nöja mig med dunderkrämen för kossor än så länge, som jag fick låna....norskt! säkert olagligt...ha ha!




Annars var det norrlandstema som vanligt på helgerna med ingredienserna: snö, skoter, grillning, kolbullar....I fredags träffade jag massa folk på afterwork, som jag umgicks mycket med i somras och inte träffat på ett tag. Kom 17:30 och gick 24-tiden!!!! satt på samma stol och bara babblade om allt och inget. Sjuukt skoj var det i alla fall!!! Tack för det underbara vänner!





Fiffigt att ta med sig köket ut va?

RSS 2.0