Fisketur...

En fisketur med Niklas i Storsjön var ett spännande söndagsnöje...och jag kände mig ovanligt COOL...he he
Fångsten? en 8 hg Öring, som blir lagom middag till veckan. Dåligt! tyckte proffs-fiskaren, men jag är nöjd över att få något hur som helst.





enligt GPS:en fanns det fisk nere i jupet.

MÅNDAG:




Hur förgyller man en måndag, då man suttit i möte halva dagen? Jo, träffar bästa Susanne för lite shopping och kaffe....



Vi hjälps åt med att skärpa till oss för att inte hamna i osunda vanor, vilket det har varit mycket av denna vinter. Man har behövt lite extra hull för att hålla värmen ju.  Avsluade dagen med en fin kvällsrunda vid vattnet.






Svenne-Nea äter korv.

Vad gör man en lördag? Jo, åker och hälsar på folk, blir bjuden på kaffe och tårta...
eller äter korv i bilen utanför en stormarknad..."Svennebanan, svennebanan"....


Det var tider det...men bättre nu!

Planerna var afterwork...men blev AW i lägenheten istället. Åkte vidare på en fest, där det mest pratades jobb...(gäsp) ingen vidare "efterjobb" aktivitet. Krogen nästa, men en subway-macka lockade mer!
Känner lite nostalgi över studenten när jag ser hur de springer omkring med sina hattar och gapar och sjunger. Visst var det en härlig tid....men skönt att ha vuxit upp, utbildat mig vidare och slippa ta vilka jobb som helst med kass lön och leva på tonfisk de sista veckorna innan löning, för att kunna shoppa och ha kul.
Idag tar min vän Lisa examen vid Uppsala universitet. GRATTIS stumpan!!!! Ledsen att jag inte är där.

Hittade mitt gamla student-foto...



Skillnad?

En wirre? ja, tack!

Alkolist? nej, livsnjutare. Har varit hos revisorn, vilket känns som en lättnad....bara lämna bunten med papper. Luften gick ur mig när jag kom hem och efter kaffet blev det en whiskey. Annars har jag mest suttit och goffat i mig godis och glass (dåligt samvete), eftersom jag tycker vädret är så trist och jag saknar träningsmotivation. Någon som vet hur man får sådan? Får jag bestämma så ska det ju vara spänning inblandat som i skoterkörning, jakt...vill inte känna mig som en hamster som springer på sitt lilla hjul i buren, ändå har jag varit gymbesatt förr, men det var ju några år sedan också.


Jag gör som Sverker i "minus".....

Jag har varit kass på att skriva, jag vet. Först resan och nu massa stök. Nu har jag börjat komma in i vardagen och acceptera den dessutom. Våren kommer inte igång, det är svinkallt här och allt känns trögt! Det blåser konstant.
Vill ha lite spänning och utmaning. Kanske bra att vila, men trist. Håller på med deklarationen som jag fick uppskov på, pga. F-skatten. Jag känner mig lurad och kränkt och det är bara att göra det bästa av situationen, men vissa litar man aldrig på igen! Jag klarar mig ändå och behöver inte oroa mig, men det hade kunnat sett mycket bättre ut, om det hade funnits någon rättvisa :(
Det har varit en jobbig process, en tvist, men jag orkar inte mer.
Jag haft mycket motgångar, kämpat och mötts av otacksamhet, men det är över nu!!!! Jag har fått nya uppdrag och bekräftelse av de som SER min kompetens och drivkraft, Tack!
Jag är påväg i rätt riktning. Kan inte säga mer om det än, men ni ska få se....denna gång ska ingen tjuvhålla mig, jag VILL ge allt och försök inte krympa ner mig. Har inte tänkt att spela rollen som TESKEDSGUMMAN, har varit med i en annan audition denna gång..... och stryker ett streck över JANTELAGEN, i soptunnan med det!

Living the dream...

...för en vecka. Monaco Monaco! MonteCarlo F1 race, varma vindar, färger...mina vänner har efterfrågat bilder, så här kommer några. De bästa bilderna har jag då inte i min ägo. Ni får inte se alla heller ha ha!



Vi fick äran att följa med på en båt-tripp.



tjejmiddag på en båt i paradiset.



Någon som tyckte att han själv dansade grymt bra och ville visa det...på vårt bord! Ville han ha uppmärksamhet så fick han det i alla fall.



Tvångsdrickande av en gerillasoldat och en vad? Här vet man vad merförsäljning innebär...





Ett glas vin en sommarnatt. Har jag sagt att jag klagar!?







Aj aj kapten!


Sköna söndag

Godmorgon...dags att gå upp matte...Nu Nu Nu!!!!



morgonpromenad. Fy vad folk slänger skräp! massa krossat glas. Har aldrig varit så arrogant att jag bara slängt saker sådär. Tänk på alla stackars djur som inte har skorna på :(



Apropå skor, funderar på att köpa dssa skor som jag provade i fredags. Eller är det lite "too much"!?
Ska ner på stan nu för att shoppa och fika i badhusparken med Diana.


Öl-kväll hos Linda



Det blev en revlig kväll hos Linda. Har tydligen varit snäll, eftersom jag förtjänade en puss =)



Söta Kajsa.



En tjej med cool frisyr.

Två snygga brudar ;)

Idag har jag haft en skön dag på jobbet. Var och besökte en bondgårg, fikade och hade allmänt trevligt =)
Visst väntade lite administration, men var på så bra humör att det gick fin fint...och nu är hjärtanen här och förgyller tillvaron. Busiga, som vanligt. Blir nog grillning ikväll och vem vet vad det leder till.
Imorgon ska jag ta långpromenad och shoppa inför resan.



Sitcha vill ha lugnt och mysigt med matte och Kira vill bara busa....



Kira -en riktig diva: Kolla på mig, jag måste ju vara den snyggaste vovve som finns



Sitcha -trogen som få.

MUUUCH BETTER

Nyklippt, men struntade i slingorna, är ju rätt blond ändå....dessutom har jag tänkt att bli brun i Monaco :)
och då ser ju allting bättre ut av sig självt. Ögat känns bra nu också. Jag har både varit pigg och glad idag!!!
Har stött på trevliga människor idag, både på jobbet och utanför, solen skiner och jag ska få skjuta ikväll! MUUUCH BETTER.




Glädje upphör!

Jag har inte riktigt haft turen med mig de senaste dagarna...p-bot (gick dock att rätta till), skadad hornhinna då jag brukade våld mot mitt stackars öga...idag hade jag laddat upp med 222:a och hagel för en kvalitétskväll med mitt kombivapen på skjutbanan. Värde: 1000 kr (!) Hade dessutom bokat tid med Pekka, min gamla instruktör för jägarexamen, för att skjuta lite. Jag kände verkligen den där mysstämningen (som barnfamiljer känner på fredagskvällar i tv-soffan under let´s dance )
Aha, då var batteriet slut i rödpunktsiktet och det blev inget skjuta av på 80 meter...upptäckte till min skräck att synen svikit mig ännu mer. Måste nog skaffa linser nu.

Imorgon ska jag bli fin på skallen, om Jon sköter sig :)



Ögat, men man ser inte hur hornhinnan väckade sig -bara skräcken i blicken...

Bravo HSB!



Fan vad småaktigt! ge mig en böter för att jag stod på gästparkeringen med en "gästlapp" i bilen. Dessutom en minut väntade han!!!! jag betalar en parkering här, men hade bytt plats på min bil och Niklas, eftersom vi bytt bil! Jag ser det hela hända uppe från ballkongen i morgonrock tandborste i munnen...säger till gamen att jag kommer ner för att byta tillbaka platserna. "Jag kommer ner med en gång" sa jag. "Aha vad bra då" fick jag till svar och han hoppar in i sin lilla bensinsnåla bil och tänker "Yes, ännu en bonus, bäst att dra här ifrån nu".
Jag är delägare av denna innergård och de är anlitade av oss!!!! HSB tyckte även att detta var orimligt. De ska upprätthålla ordning på vår gård och inte jaga bonus....Oj fick visst slut på toapapper...

Valborg i Uppsala

Födelsedag och Valborg i Uppsala....



Lisa, jag och Tanja. Vännerna i Uppsala, som jag hållt ihop med i vått och torrt.



Hårding?



BÄÄÄBIS....mamma Matilda och moster Linnea :)


RSS 2.0