Skoterägare :) photosession!

Jag är skoterägare! hur grymt som helst. Jag vet vad jag ska fylla helgerna med :) Tur att tomten visste precis vad jag önskade mig. Han har även blivit modern och skickade den med lastbil från norr istället för med renar. Jag är världens lyckligaste idag!!!!!!! Jag vill bara hem till Östersund, så jag får träffa dig. Kan man vara kär i matriella ting? Kolla in skönheten...








Don´t mess with my cat

Vem behöver smink, när man har ett par knall-rosa örhängen från SNÖ? Tänkte ha dem i Vemdalen på juldagen eller på nyårsafton...





Rasmus, kungen i huset...



I morse blev jag väckt av ett lejon....min katt Rasmus blir glad när jag kommer hem och hälsar på i Uppsala, men tar inte hänsyn till att jag inte uppskattar hans nafsande eller när han lägger sig på ansiktet....man vaknar av att man håller på att kvävas. Han är väldigt bestämd och låter sig inte underkastas. En dag spöade han t.o.m. grannens hund, då den riktade sin stråle mot en buske på tomten. Han satt på fönsterbläcket inne och tjöt för han ville ut när han såg vad som höll på att ske. Han var förbannad! så mamma släppte ut honom på egen risk. Sen var det Rasmus som hänge sig fast med klorna i grannens hunds bakdel, som valde att ta till flykt....har inte sett den här sedan dess. DO YOU WANNA MESS WITH MY CAT?

Vad har jag lärt mig av dagen?



Vad har jag lärt mig idag?

att väntar man på något gott....kan man vänta FÖR länge

att man måste ha med sig en laddare till kamerabatteriet (typiskt)

att hemgjorda (farmors) köttbullar är grymt gott!

att småbröder kan vara riktigt dryga

att våran generation är bortskämda

att Lisa är mer huslig än mig (ingen stot bedrift men...)

att uttrar är en enstöring, förutom i samband med parningen :0








Julfesten

"Fan, vad pigg jag blev av kaffet!....men det kopplar lika långsamt ändå" är en av de härliga citaten som Linda klämde, då vi satt avdankade på Hotell Win i Gävle. Linda är en helt underbart kul människa, som jag haft turen att lära känna. Vi var så efterblivna dagen efter att vi bara satt och drack kaffe vid hotell frukosten.... 
Del 1 var på kryssningen....och detta var en galet skoj REUNION.  



Myggan? ser bra ut ;) kommer du ihåg vad du skulle lära mig!? Nästa gång vi ses, så ska jag vara i form....



Andréa är en annan "lykco-träff". Hon har varit till stor hjälp och vi har riktigt skoj ihop. När ska vi ses igen??? Här tar vi en paus i shoppandet och äter Tai-mat, som smakade för lite ingefära....men servitören trodde nog att det var något stort FEL på mina smaklökar....för de hade faktiskt hade råkat överdosera den rätten, sa kocken :0



Let´s go shopping....gillade hotellrummet!






Är det dags snart eller?





Jag har inte handlat en julklapp...än. Är nästan alltid ute i sista stund. Det tar emot att vara en av dessa som trängs bland hostande människor i en gröt av folk....vill hellre behålla den idylliska bilden av jul....det har blivit helt hysteriskt kring detta. Det är tydligt det, när IKEA julskyltar i september...Jag kan inte heller neka till att jag är löjligt förtjust i det här med julisar, men att beställa på nätet kanske hade varit en god idé :) Här är hur som helst en jul-dänga från den gamla goda tiden, när jag växte upp:




I väntans tider.

Helgen har mestadels handlat om jobb, men det känns bra att ha en helg utan alkohol och trevligt folk. Jag har tryckt i miglemat och knäck, så jag känner mig som en köttbulle....När vintersäsongen slår till vill jag dock inte jobba! Jag inväntar något stort och fint...och gult. Höll på köra av vägen i fredags när jag fick klartecken om att det snart är klart....Det verkar gå lite långsamt med vintern....men det finns hopp. Se här!



Isen har blygsamt börjat lägga sig på Storsjön :)

 



Vinter romantik

Har varit på besök i Hallen i helgen...och i morse spökade det!!! Åh helga natt... ;) Vi är mycket tacksamma för det.

 


Girl, you be a woman...soon.



På jobbet har jag ordning på papper och saker och ting, men när det gäller bara mig själv så kan man ju undra....
i somras hade jag alla mina små-saker i en liten frans-väska av mocka, den sk. "party väskan", men när jag skulle ha något var det till att gräva igenom HELA, lite drygt faktiskt. Min purse fick inte plats i den lille, så det fick bli så. Detta uppmärksammades dock av en "dam" på systembolaget när jag skulle slita upp mitt ID och kort, då en hundralapp for med i farten, varav damen bredvid sa:

Dam: Du har ingen vidare ordning i din väska du

Linnea: Ja, så kan det va´

Kassörskan: Nej, du skulle behöva en plånbok att stoppa sakerna i...(och har dragit damens vin, som är helt fokuserad på mig och säger summan för betalning)

Dam: Oj, kanske ska betala...he he...jag står ju bara här och uppfostrar BARN!

Linnea: Tack du tipset, men man må väl anses myndig när man är 27 år!?

Dam: he he...ja...jo...(nervöst)

Den sommaren kunde jag försvara mig med allt som ifrågasattes: "men vadå, jag är ju bara ett BARN", så skönt.

Att hantera ilska


Jag kände mig riktigt arg och less förra veckan av en anledning....brukar inte gnälla på "fejjan", men tack ni alla som peppade mig då!



men sen såg jag det här klippet....kolla in detta klipp och se hela...det är värt det. Det tar ju priset. Frustrationen blev till okontrollerat skratt och jag började fundera över varför man inte lägger energin på något annat, även om andra bär sig dåligt åt...dagen efter slog jag slag i saken och "satte ner foten". Vad skönt det var att få ur sig irritationen, utan att få ett utbrott....och bättre blev det!



Nu ska jag skrapa den här. Tror ni jag vinner storkovan?


Återförening

Efter allt, har jag fått träffa mina hjärtan sedan i torsdags. Vi har det så mysigt :) Idag har vi varit ute och gått en längre runda och så fick de bråka lite med andra vovvar, så jag fick skämmas.... 



Kira tycker om att ge matte blöta pussar, även om det inte alltid uppskattas....



Det märks att karln´ är borta över helgen....det här var inte riktigt sunt va!? Ung-kvinna-fasoner...bäst du kommer hem snart! så det blir lite ordning. I´ll be GOOD ;)



Det var riktigt kallt när vi var ut och gick i fredags att jag var tvungen till att stjäla lite värme från min hårige vän.



Sen blev det lite fest på kvällen hos Perra och Micke (som inte fastnade på någon bild)



Känner vi varandra?



Här är mitt och Niklas julgodis vi bakade....det är insidan som räknas!!!! Tryfflar fyllda med whiskey samt cognac och så Mozartkulor...mmmm.....Jakob och Maria fick komma på glöggkväll och smaka :P Tanja tycker att jag blivit "äckligt huslig", men vadå? jag ÄLSKAR ju choklad....och Cognac.

RSS 2.0