En uppskattad present från en fin vän

Vilken överaskning. Söta Susanne kom med en present till mig idag. Tack Susanne vad härlig du är!!!



Du som vet vad jag uppskattar detta läppglans från Lancome...synd att du hade så brått att jag inte ens fick bjuda på en glass.



PUSS! Nu ska jag packa inför resan till Uppsala, där jag ska fira min födelsedag :)

Jag är en mupp

Det är måndag och mycket att ta tag i. Vi fick en ny medarbetare idag, vilket innebär upplärning. Fastän det är mycket nu, så går det bra. Hon verkar i alla fall trevlig. Det är så skönt att se resultat och skörda frukten, efter flera månaders hårt arbete! Jag börjar dock få abstinens....nya utmaningar, tack. Förra året vid den här tiden hade jag massa tok-idéer. Det landade på jägarexamen. Jaha, då blir man vapenmupp och sitter och kollar annonser på nätet. Skulle ju iväg och hälsa på folk idag....klckan rinner snabbt iväg.Typiskt!
Fatta vad mycket pengar jag kommer att lägga ner på bara skott nu när skjutbanan öppnar.
Helikopter ville jag även flyga....apro på det, varför cikrkulerar det en helikopter öve storsjön och mitt hus!?
Jag blir nyfiken på vad som hänt, skumt. Detta måste efterforskas. Nu ska jag fortsätta med klädrensningen.



Dagens rätt. Ugnstekt Röding med grädde och purjolök. Vardagsmat i Jämtland...inte helt fel.

En "pangbrud"

Här har sjutits 222! vilken härlig dag på skjutbanan :) och visst har jag ett fint kombivapen: Antonio zoli 12/222!?
Någon annan dag blir det att smacka på med hagel...








Vårforum

Vårforum i Vemdalen blev det hur som helst igår. Önskde att jag hade skippat det och åkt till Ljungdalen istället. Hade kunnat ta med mig hjärtanen, eftersom det efterfrågades hundvakt...Att man aldrig lär sig att hålla sig ifrån och denna gång blev lite svårare att ta beslut om vilken stuga vi skulle förfesta i....PEST eller KOLERA?
Det är svårt att umgås med folk "friends" som "mates", spelar ingen roll när det finns andra omkring dem som man helst inte måste träffa! om ni förstår vad jag menar....Alla har vi ett förflutet mer eller mindre komplicerat. Tur att man har chansen att påverka sin framtid, i allra högsta grad :)

I provhytten. Innan avfärd impulsköptes en outfit



Mitt nya uppdrag för några dagar...



Gissa vad?

Nu är det bestämt.

...alltså på planerad resa till Monaco. Den 11 maj lämnar jag kalla, trista Östersund och jag tar Linda med mig! Hyffsat impulsivt, men kommer att bli en oförglömlig resa!!!
Agendan: Formel 1 tävlingen, är bara en av aktiviteterna. resten får ni höra sen.

Blev så till mig igår att jag började byta gardiner och vårpyssla i lägenheten. Har börjat komma ur min "svacka" nu, som jag brukar få i tidig vår. Har dessutom fått uppskov på min deklaration, vilket var nödvändigt.
Det enda jag kan säga är att jag ser ljuset... 



Bild från skotertur Ljungdalen - Vålådalen. Silkesprydda fjäll.


Gör det själv!

Var tvungen att jobba över idag. Det fanns en massa småbrus som låg och var tvunget att röjas undan. Vissa vill ju inte ta tag i saker, eller snarare har inte koll på saker som skall göras! lite svårt att försöka få tag i andra människor i organsiationen när klockan = gå hem. Varför ska jag bära andras huvudvärk när man inte ens har blivit tilldelad ansvaret!? Varför ska jag agera datorsupport när jag inte ens har den inriktningen? En sak har man ju i alla fall fått lära sig: OM MAN SKA FÅ SAKER  GJORT - SÅ GÖR MAN DET SJÄLV. Kanske låter kaxigt, men det står jag för. Fördlen med att vara ung "lilla gumman" är i alla fall att man tänker snabbt och agerar snabbt.
Kvällen slutade hur som helst med fika hos glada människor och det gör mig gott.

Inte igenkänd

Gårdagen började dagen med en fika-lunch bestående av: kaffe, bullar och choklad hos grannen Jon. Sen dök Susanne upp och jag tog med mig Rosévinet och drog på fest. Firmafest med piloter och flygvärdinnor och lite annat folk. Glömde givetvisb att ta bilder, men har en bild från utgången...Niklas kompis "Ecke" som inte kände igen mig med smink, lugg och utan skoterkläder....och vi har setts ett flertal gånger! Får nog jobba lite mer med min feminina sida. Jon, det blev en "total makeover" ha ha
Annars en lugn kväll, eftersom jag tycker det känns lagom stelt att gå ut i stan då man möter ungdomar man har med i jobbet att göra. Lika bara att hålla sig städad. Ska satsa på Valborg med Lisa & co i Uppsla!


Hemkörning och öl

Ja, jag kan vara ganska lat. Det är inte att sticka under stol med. Ser fram emot en stenungsbakad, italiensk pizza levererat till dörren. Det blir sanning om 1 h och 10 min :) En kall öl och datorn i knät (ryggläge)....det förtjänar jag efter en arbetsvecka. Skål! Det är fredag.


Jag vill också!!!

Fan, vad jag vill på bäverjakt!! finns det någon som vill ta med mig på en jakttur? Folk var så sura på jobbet idag att jag längtade iväg...Kan män också ha mens? Tydligen PMS i alla fall. Humor passar nog inte alla helt enkelt. Annars är jag nöjd med min arbetsinsats idag. Nöjda deltagare och det var faktiskt med dem jag hade en trevlig dag. Jag blir nöjd och glad när de är tacksamma. Det blev tonfisk även idag, här ska ätas smal-mat! beach 2010...även om jag inte brukar hänga på stranden speciellt ofta -för det suger.



Rastlös!!!!

Nice shoes.

Tycker så mycket om mina nya pjucks....Hittade dem på Scorett.



Har fikat ikväll med dessa damer...



Linda och Sandra.

Det bruna

Åhh...vad trist det är ute nu, bajsbrunt! Har lite jobbigt med den första tiden på våren innan det börjar grönska och här uppe i Jämtland tar det ju sådan tid. Vänta och vänta...Solen är härlig, men när den lyser in i lägenheten ser man alla skavanker och damm. Köpa bredare gardiner?

Idag är det mycket att göra på jobbet i och med flytten. Vi ska flytta det mesta själva, vilket känns jobbigt, då skrivborden väger ton! Vad skönt det vore att få hit ett gäng flyttgubbar som bara gjorde det på en "pisskvart".
Nåväl, trycker väl i mig matlådan och biter i det sura äpplet.


Långsiktiga och kortsiktiga mål.

Jag har en lista med långsiktiga saker jag vill uppnå, av lite mer ovanliga slag...har bockat av en hel del nu (ska berätta mer om dem sen) men nu måste jag ta tag i mer akuta projekt, som t.ex:

  1. TRÄNA!
  2. Sluta snusa
  3. spara pengar till sommaren
  4. byta till sommardäck
  5. fakturera för jobb i december
  6. deklarera
  7. hitta på något nytt att göra på helgerna, när snön försvinner

1-6 betraktas som trista!!!! så då är det 7. som får överväga.
Nu ska jag sluta mina ögon och lyssna till älsklingens gitarrspel.

Björnkött på menyn

Ja, det smakade som ? typ vilt, men inte så "frän" smak som t.ex älg eller stressad ren...det var en ungbjörn, så den hade inte ätit annat än vegitariskt föda. Helt klart godkänt! rätten serverades med lingon och gräddsås på Helagsvärldshus i Ljundalen. Ja vill gärna prova på att äta olika typer av rätter, men är ofta för feg. Jag tycker t.o.m. att det är jobbigt att äta en slemmig mussla!



Tog sedan skotrarna hem igen, vilket blev en tur över fjället på ca 12 mil. Sista milen innebar guppig led, bara hyggen och öppna vattendrag, men högt uppe till fjälls var det både vackert och mycket snö. Jag kommer att sova gott inatt.


Det goda livet

Firat påsk i Ljungdalen. Helt underbart med nära och kära, skoteråkning, goda middagar och spelkvällar. Blev så exalterad att jag anklagade min motspelare för att vara TRÖG, brände tröjan på ett ljus, fick andnöd....
I tisdags blev jag hämtad med helikopter och for till Hemavan, där en middag väntade i en kåta eller som min vän försökte översätta till våra engelska gäster: "the horny house". Det är nog det enda ställe jag varit på där tre snapsar av olika sorter ingick i bara förrätten....3+3+3= kan ju bara sluta på ett sätt. Höll mig i form hela kvällen utan att vekna i alla fall. En kille tog fel på vatten och fotogen och rapade illa efter det....och här sätter vi punkt.



Den enormt fina helikopterturen



Solnedgång bakom Helags, Ljungdalen



Ett av det nya plagget jag shoppat. Är osäker på hur hett det är....kändes bra just då.

RSS 2.0