Luleå-Brändön-Jopviksgården-Boden

Jag vet inte vart jag ska börja...men resan var GRYM! Jag har varit halvt ihjälfrusen ute i Luleås skärgård med isiga ögonfransar, ätit småfiskar (Löja), lekt cowgirl på tjuren och lärt känna nya intressanta människor... 
Hur som helst fanns ingen tid till att skriva inlägg, för det var fullt ös!








Jonas "Western farm" var helt otroligt! Jag är extremt imponerad av vad han har skapat. Jonas vi är avundsjuka på dig!!!!!


Helg-syndromet

Tack alla vänner och släktingar som visar medkänsla! Sov länge idag, eftersom jag inte var så sugen på att kliva upp...tills någon hade gjort brunch åt mig :) Sen blev det en runda på stan med fika. Är såglad att Niklas stod ut med mig idag, var inte riktigt på topp.
ICA-MAXI på en lördag...hello! känns ganska så vuxet...men är det slut på dass-papper så är det.  
Imorgon åker jag till Sundsvall för en resa som på måndag går vidare norrutöver med "dinner on ice", Luleå skärgård, Boden osv. 
God natt!





Givetvis hittade jag ett par passande trosor :) very fashionable.

efter en jobbig vecka....

...tar jag mig ett glas vin. Känns som att jag jobbar i motvind just nu.
Undra om smaken av frukt, sötlakriz och vanilj kan krydda till min tillvaro just nu? Är jätte less på många saker just nu! Massa STÖK på många fronter. Jag är förresten inte less, utan FÖRBANNAD!!!! Jag skulle kunna skrika ut min agression, elaka påhopp, berätta en hel del sanningar....men jag är inte som DU som måste hävda dig på det sättet eller syssla med projecering, för jag har inte problem med min självkänsla. Jag behöver inte trycka ner andra eller bilda "pakt" för att bli stark.
Jag ändrar inte heller åsikt varje dag, för det tyder bara på osäkerhet. Dessutom är jag inte född igår! Det jag däremot inte har är EN PENIS. Jag kan läsa dig som en öppen bok, ifrågasätter och är besvärlig, tar tag i problemen som DU sopar under mattan, behåller lugnet när DU tappar humöret.
Om du/ni tror att jag kommer att bli uttröttad och lägga mig, så har ni FEL, för jag är mer envis än de flesta. DU ÄR INTE ÖDMJUK OCH JAG-TAR-INTE-SKIT.



Syns det att jag är förbannad eller!?

NOT SO GOOD

Idag mår jag inte bra...förkyld och elände. Måste ändå jobba! stoppar i mig alvedon, för jag vill inte lämna den nya kollegan i sticket, har ju fortfarande upplärning och ingen annan är ju där. Blir räkmacka till middag :) Måste ladda inför seminarium imorgon, kanske blir att hålla låda själv hela dagen, om de andra ska vara frånvarande i morgon också, NOT SO MUCH FUN. Tur att man har talförmåga då ;) 


Krasch!

Då har man överlevt ännu en arbetsvecka och skoterhelg...dock inte utan ärr. Det var tydligen ett träd i vägen för mig....en tillknycklad ram och sönderbränd plast, trist. Var inte direkt ensam om oturen...två variatorremmar small, men vi tog i alla fall en tur till Vemdalen och gick på afterskiiii, för att sen dra hem flera mil i mörkret, hungig och less. Var ändå nöjd med dagen. Väl inne i stan var det pizza på menyn...var så otroligt sugen på en pizza med Ruccola....snålvattnet rann ur munnen när jag öppnade locket, men snopen blev jag, när ingen Ruccola fanns på! Det var liksom pricken på "i:t"...somnade kvickt därpå, skulle bara vila lite....mm...brukar låta så. Tv:n och allt stog på, kläderna blöta....jag sov djupt.
Drömde massa konstiga drömmar..att jag ställde upp i ett teveprogram och sjöng en ballad som lät skit illa, Tanja hade blivit läkare och ville sätta en konstig prognos på mig och vi blev osams! vaknade av att jag pruttade högt och Niklas som bara skrattade åt mitt missöde. Som sagt, annars är jag nöjd :)



Nu har jag kört min skoter längre än till Uppsala på bara 1,5 månad!!!!

trivsam och mindre trivsam vardag

mm....massage, precis vad jag behövde. Tack för presenten Niklas! (kvinnan som masserade tyckte att jag skulle vara rädd om dig...) fick även veta att jag troligen är "uttorkad" och måste dricka mer vatten efter allt kaffe jag häller i mig om dagarna, förklarar tydligen mina kramper jag brukar få i tårna lite då och då. Att röra sig mellan skrivbordet och kaffebryggaren, är ju praktiskt taget den enda motion man får i veckorna :0 Trots det tyckte hon att jag var vältränad med synliga muskler, så man har ju bra förutsättningar för att sätta igång med träningen då ;)



Över till något helt annat....fyyy vad äckligt!



Dessa "kamrater" trodde visst att vi delade allt! tog ett tag innan jag förstod VARFÖR det var små hål i flera av mina kläder!!!! PÄLSÄNGER kallas det avskyvärda lilla krypet. Hittade sådana i botten på tvättkorgen...och info om det på Anticimex sida. Utrymma garderoben!?! svartmagi? gift? Kan ni inte bara försvinna. Blir så trött! 
Här ska tvättas kläder i omgångar. Adjö.

Grattis...

Tai-mat och hallonbakelse...HIPP HIPP HURRA!!! GRATTIS älsklingen!
Det mesta firandet skedde nog i helgen...home sweet home....



Lite nerdrevad skoter och en massa puder. Fatta vad härligt det här är...



Helags, ett mäktigt fjäll. Vandrade upp på toppen i somras



Ja, vad gör man när det är -10 i stugan (kallare än utomhus, instängd kyla) när man kommer!!! jo, brassar på för fullt i kaminen och dricker vin, efter bästa förmåga. Roligt var det i alla fall. Blev en del "deep talk"...




"En annan del av Nea"

vad har hänt med min skoter!?



I detta avsnitt ska ni få följa Nea i förberedelserna inför helgens skoterupptåg...hon blev försedd med garage-enhetliga plagg och fick sin första lektion i hur man drevar ner en skoter.

Syfte: bättre driv/ svarar snabbare på gasen och går bättre i lössnö. Nu blir det till att "burka"!

I nästa avsnitt: hemligheten om fisken.


Istiden är kommen

Oj oj, nu var det rekordkallt! Närmare -32 i morse. Skulle iväg på lunchen för att handla och tanka bilen. Det var jätte lite bensin kvar, eftersom jag var lat i fredags och bara ville åka hem efter jobbet! När jag väl var där hade tanklocket frysit fast rejält! oh no...ingen tankstation heller, bara pumpar. Var bara att åka tillbaka till jobbet och hoppas på att ta sig där i från. Min kollega var dock snäll och hjälpte mig med att krossa sönder isen med näven...kunde lyckligt åka iväg och hoppas på att ta mig enda fram, fast färddatorn visade 0 km.
framme vid pumparna, var en tjej frustrerad över att inte FÅ UPP LUCKAN. Den var givetvis fastfryst.
Hjältinnan, ME, kunde sprida god karma och visa hur det skulle gå till! Tjejen var mycket tacksam :)

Annars håller jag på att avlida av en riktig allergichock....städning = andnöd. Rinnande och svidande ögon, snorig näsa, hosta och DÅLIGT HUMÖR!!!!!!! Nå, nu ska jag ta ett break och dricka te. Vet någon hur man anmäler sig tilll det där städprogrammet, "rent hus" eller vad det heter!? kanske man skulle få sig en mopp i huvudet "off record" eller något... :o

RSS 2.0