Double 30!

Hade en grymt rolig kväll igår., 30-double, jätte bra ordnat!!!! Idag mår jag som jag förtjänar...bläää.
Vet inte vad jag ska skriva, så lägger upp lite bilder som får tala för sig själv...





NEED-SOME-LOVE



Vem tål mest smärta?



Bandet underhöll med lite gamla "godingar", fy vad gammal jag lät nu!



Diana är en riktigt bra tjej. Vi pluggade på samma utbildning vid universitetet och hade hyss för oss redan då. Kul att hon också valde att stanna i jämtland....


hjälp!

Jaha, då var det torsdag och jag har varit en riktigt sann partner....kom hem i tid, för en gång skull, för att laga mat åt älsklingen. När han stack på kurs åkte något fram ur skafferiet :0. Min nya LAST.
Hjälp mig,
JAG KAN INTE SLUTA ÄTA DEM!!!!! Det är verkligen helst sjukt vad jag trycker i mig en en efter en...ett råd: BÖRJA ALDRIG.
Kanske blir BOWLING i morgon, men garanterat rött vin. Natti!





Te och George Clooney



Tog en fika med min ex-sambo, Ninna, idag. Hade hon inte föreslagit att ta en fika på stan, hade jag troligen inte kommit mig för att masa mig dit! Är aldrig där nu för tiden. Jag börjar bli en kontorsinventarie eller när jag är hemma som en soffkudde. Man blir så passiv om kvällarna, seg. Det var ju riktigt berikande att prata över en Brownee och tekopp :) kanske ska prova det lite oftare va!? Få lite mer "input" skadar ju aldrig. Man tröttnar lixom på sig själv om man inte träffar folk/vänner i vardagarna utanför jobbet. Skärpning!

George Clooney ska spela in en film i en håla utanför Östersund, Singsjön, och är troligen här nu! Det sägs att han hyrt en hel villa på Frösön för ca 75 000 kr/veckan. De som bor i hålan där filmen spelas in har fått order om att "ha munkavel på" Kan man tvinga folk att hålla tyst om vad de ser, när de bor där!? Vad bir påföljden om man inte gör det?




Avundsjuk på mig själv!

Ännu en störtskön helg!!! Vi blev bjudna till Anders och Carros stuga i Gräftåvallen. Ett varmt välkomnande med en kanon middag och sprakande brasa. Det har varit så lyckade helger senaste tiden att jag blir avundsjuk på mig själv!
Börjar våga lite mer med skotern och jobbar med psyket för att övervinna onödiga rädslor....



Ja ni ser, det artar sig :) Det bästa hoppet blev dock inte med på bild.






Man kan inte annat än att vara tillfreds med situationen.



Hur vaknade du i morse? Såhär vaknade jag. Det här mina vänner, är vad jag kallar LA VIDA!


klister på kontorsstolen

Puh!!! Blev att sitta kvar till 18:00 på kontoret igår...för att gå igenom en massa papper, så att rapporteringen ska stämma...Var ganska less vid det laget, då jag heller inte hunnit äta någon lunch var inte humöret på topp (tur att jag var ensam)...jag som inte hade tänkt att sitta över en minut över 17 en fredag!!! Vi var bjudna på födelsedagsfest dessutom. Gnäll! Gnäll!

Idag känner jag mig i alla fall väl unnad en SKOTERTUR till fjälls. Tänkte köra några mil till en stuga, där vi känner folk :) mm....stugmys, öl, bastu och middag. Vi syns på söndagkväll! Ha en trevlig helg.

Att väcka en tiger



Det har varit en intensiv dag, ingen tvekan om det! men jag har haft ett möte med en man/konsult, som jag gärna vill ha ett samarbete med på något sett längre fram. Vi gjorde ett uppdrag ihop till fjälls förra året, TEAMBUILDING, som var en del av processen i "grupputveckling". Han gör just de sakerna som jag vill syssla med om några år....Jag blev så glad och förvånad när han började beröma mig för den jag är, genom att bara vara MIG. Det lilla vi hade samarbete i gav tydligen ett bra intryck :0 Vilken reklam inför mina kollegor! Löneförhöjning?? (ha ha)
Att få höra om sina kvaliteter och att jag har hög potential, får tigern att väckas inom mig. What´s next?! Jag blir hungrig, vilket påminner mig om den glömda kvällsmaten, typiskt. ICA next. Eller så blir det tonfiskburken.

Metoden nedan kräver licens och den är jag sugen på att ta! Skynda långsamt...Nåväl, hoppas vi kommer att ha ett samarbete företagen emellan, för det är en enormt dynamisk och kompetent människa, som jag tror har en hel del att tillföra!



          
SDI - Strength Deployment Inventory
Vill du utveckla relationerna och samhörigheten i ditt team? SDI är en kartläggningsmetod som på ett pedagogiskt sätt hjälper människor att förstå olika beteenden hos individer samt stärka relationerna. Det övergripande målet för människor är att göra saker så att de känner sig värdefulla och uppskattade. Genom SDI blir det som är värdefullt och motiverande för människor tydligare för omgivningen och då utvecklas samarbetsförmågan i teamet.

Genom att genomföra SDI höjs kvaliteten i organisationen genom att:

  • Om jag förstår behov och beteenden hos personalen kan jag leda dem bättre
  • Varför individer beter sig som de gör och vad som ligger bakom beteendet
  • Hur stark gruppen är om allas personliga styrkor får komma fram
  • Hur du tar och ger effektiv feedback utifrån mottagarens behov
  • Relationerna stärks då medarbetarna lär känna varandra bättre
  • Underlag för ständig utveckling genom reflexiva samtal
  • Att förebygga stress, utbrändhet och konflikter

 


"Fynda utan att synda"

Det blev verkligen en TV-kväll igår...men FYYYY vad trist det var. "PARADISE HOTEL", vilket jävla skämt!!!!! Patetiska människor som driver omkring i ovisshet....blir illamående av att se, det är pinsamt! Kom just på att jag inte vill bo i stan längre, blir så rastlös. Känns som tillfällig förvaring i en skokartong att bo i lägenhet....vill ta med mig min 52-kvadratare skokartong och placera den vid ett fjäll eller vid en strandkant.
Jag skänkte pengar till Haiti idag. Det tycker jag att ni också ska göra! Fick dåligt samvete när jag la ner 13 st. hundralappar på ett "REA FYND" och insåg att 100 kr är det minsta man kan avvara till det olycksdrabbade landet...

 

..men "fyndet" vill jag inte vara utan. Nice-to-have-boots.

Inga planer

Har inga planer för ikväll...räknar med att vara så trött när jag kommer hem att jag ändå inte har lust till något speciellt. Brukar mest bli något oplanerat, någon som hör av sig eller en impulsiv idé till något. Tror tiden är inne för att ta tag i träning igen, nu när jag känner mig mycket piggare än på länge!!!! Den mörkaste perioden är förbi och det finns inga ursäkter längre. Jag har haft enorm träningsvärk efter all skoteråkning och det är dags att höja ribban. Jag har varit hyfsat stark en gång i tiden, när jag gjorde värnplikten....fast på bekostnaden att vara STÖRRE, vilket jag senare valde bort. Lite mer styrka kan ju i alla fall inte skada. 

Är nöjd med dagen i övrigt :) Människor som jag tidigare ansett besvärliga eller otrevliga har visat en positiv sida. Har stött på hjälpsamma människor som jag löst problem tillsammans med, strukturerat upp saker och ting, berättat en del sanningar och sen hann jag med att luncha med Diana, en sann vän. Alla människor var solstrålar idag!!!!! och jag tycker om mitt jobb. Nu ska jag UNNA mig lite slö-tid framför den där TV:n som jag inte ser på så ofta, följer inte ett enda tv-program. PUSS


Konsensus

Vilket paradis man lever i! Lördags morgon påväg till Kövra för skoterkörning. Det går snabbt nu när man kan ta bilen över isen. Helgen har varit underbar och jag känner mig lugn och harmonisk efter en hel helg med min nya, gula vän. Det var så sköööönt att få fokusera på något annat, helt annat! Det har varit bra idag och inga konflikter eller osämja hängandes i luften. Har de andra också haft en härlig helg i det Jämtlänska paradiset? Det råder konsensus just nu och det ska jag ta vara på....



Isväg över Storsjön. Nea likes!



Det är så vackert att det gör ont....

 

Foten är bättre, men har fortfarande problem med den...dock redo för en mer offensiv körstil! Niklas har lärt mig "burka" :D full gas, svänga åt höger när man ska vänster, men hänga över med röven och hela kroppsvikten åt samma håll man ska åt....ett varv på en skida fick jag i alla fall till. Jag måste övervinna mina rädslor, för att vara rädd är INTE att leva!

Fick besök av en snygg donna ikväll. Hon hade med sig munkar och lite skvaller....kul att se dig igen vännen.











Energi-tjuvar!

Har så ont i huvudet, migrän. Brukar inte få det ofta, men när jag får det är det ofta av orsaken: STRESS. Det råder cirkus i mitt huvud. När jag börjar få riktig koll, kommer något nytt...."är det inte det ena så är det andra...sa flickan när hon blödde näsblod" he he dock inte i mitt fall! Vissa människor ger energi, andra tar! så är det bara.


Förstå mig rätt

Kom hem och såg att jag var inbjuden på "double 30"...låter skoj!

Annars har det varit en intensiv dag, utan lunch-rast och massa brus, som bara blir mer och mer....inte så tacksamt när folk inte förstår vilken tid det tar med extra arbetsuppgifter, när telefonen går het, e-mail ramlar in med olika frågor som måste lösas eller när man har fått ett ansvarsområde som ingen förstår vikten av....Jag må låta bestämd, men jag har också en gräns och den är nådd...Jag vill bara att det ska bli ordning och till det bättre, ingenting annat! Tar det hårdare när en tjej biter ifrån?! Jag är mjuk....mot de mjuka och hård mot de hårda. Jag skäms då jag förtjänar det...men när jag står för något som är rätt och korrekt, tar jag inte "skit" i onödan....då är det DU som får ta ett steg tillbaka. Maktkamper och revirpissande....glöm inte att vi människor också är djur
-ibland blir det väldigt påtagligt. Ett flockdjur, som behöver en tydlig ledare.



Någon hade visst lämnat en påse snask här....sorry, men om jag sitter ensam här ikväll så blir det nog inget kvar till dig...



Kalix maskiner har varit extremt trevliga att ha att göra med vid skoterköp. Jag skickade ett sms med mig på skotern när jag fått den hemskickad...och nu hamnade det visst på deras hemsida :o Jag råder alla till att ha med dem att göra vad gäller skoter-affärer! har en länk till dem på bloggen.


Vad gör vi i Östersund en helg?

Jo, vi bjuder lika impulsiva vänner på fredags-middag och dricker vin till 02.30 på morgonen....och tror att klockan är två timmar tidigare på natten. Det är väl ett bra betyg för en lyckad kväll? Tack Lina och "Pivar" för att ni nappade på förslaget med kort varsel!




Lör: Får fin-besök från Sundsvall (Sööönsvall) av en gammal studiepolare: Anki "Standardavikelsen" med sällskap. Käkar ute och svänger om...


Sön: Tittar på skoter-cross, Artic cat cup...i -18 grader!!!!





Kunde knappt röra läpparna och ansiktet var obehagligt stelt....är det såhär det känns att ha "botox" i fejjan? eller silikon i läpparna??? då tycker jag synd om dessa människor!



Självklart en Ski Doo ;)

Kvällen avslutas med filmkväll på Frösön hos Jakob och Maria..."Inglourious Basterds". Tack kära vänner och vapendragare för denna helg!

Mitt liv i färger....

Blev glad när Kicki hade tid idag och gjorde underverk med mitt hår...det trista blev till färg. Platsa i StarWars kanske?



och resultatet...



blond som en pensionär! nästan vit. 

  

Här är lite andra färger ur "Beckers färgkarta". Så kan det gå! när man har lite för roligt :o....gissa vad som har orsakat min svällda kärring-fot! 



RSS 2.0