Hur tänkte de?


          

Meh! varför placerar man ett övergångsställe i anslutning till en rondell? idiotik! Vad är det för smart tanke bakom det? Allra värst är det på vintern när det är halt också. Idag fick jag bromsa för en fotgängare och bilen bakom för mig...tur att den inte brakade in i min bil, när folk kastar sig ut i gatan vid en cirkulationsplats. Är det bara jag som stör mig på detta!?!

köksplaner

Räkna, mäta, kalkylera, välja....ska göra ett kök i IKEA homeplanner. Hade tänkt mig vitt, svart/brunt, väggar av blå-grå kylig färg med en röd lampskärm som bryter av med varmt....men jag hinner väl ändra mig innan det är klart. Mitt kök är riktigt gammalt och äckligt, så vare sig jag vill eller ej måste jag kosta på det. Hade gärna gjort andra saker för pengarna, men en diskmaskin kommer bli rena drömmen, har varit utan länge nog nu! eller det beror på hur man ser det...Niklas är ju rätt duktig med disken ;)

Mr. Love

Det kom in en man på jobbet idag, ett blombud....till mig!



Tack, för ett underbart år!/ Din..stod det på kortet. Det förtjänade jag tydligen :) Tiden går snabbt.



När jag var ner på stan för att köpa en present till Mr. love, så hittade jag även en fin kronhjort. Jag tänker inte säga vad jag köpte i present, för det sabbar en del av mitt varumärke och skulle få mig att låta mycket töntig ;)

Det är inte antingen eller...

Titta hur det såg ut när jag åkte till fjälls igår...orange, rostrött och vitt, vilka kontraster! Höst och vinter samtidigt.



vilka kontraster! Naturens färger återspeglas även i min shopping....



Lång, varm och höstfärgad kofta på Gina....



Vit och helt underbar blus från Bikbok, skulle kunna tänka mig en till sådan i en annan färg! Loove it :P
Om ni undrar varför jag skriver om så mycket shopping helt plötsligt, så är det för att jag inte har så mycket annat för mig om helgerna nu. Skulle ha gjort förberedelser för en rekryteringsprocess (helggöra), men så blev det ej. Fick reda på att jag var inne och klampade på någon annans revir, så med uppehåll i älgjakten och ingen snö att åka skoter på...blev det shoppa och krogen denna helg. Man kan ju inte göra samma saker jämt, det är inte antingen eller...vi är lyckligt lottade som kan välja.

Matte är fåfäng.

Dagens outfit, men hjärtanen ville också vara med på bild :) Åh, vad söta ni är....





ok, matte ska bara vara lite fåfäng en stund, så kan vi busa sen.....



Puss puss, nu räcker det. Svart cardigan med puffärmar från Indiska 299, leopardmönstrad scarf från MQ 250, brunt läder skärp och stretchjeans från JC 300 resp 500, stövletter från Scorett 1 200, väska från Lonchamp Paris ca 900

Hittade lite objekt på stan idag också...ska göra mig i ordning för kvällen nu vad det nu blir. Återkommer med bilder. PUSS!


Vad gör du?!

Kira ser nyfiken ut...eller är det skräckslagen? förstärkaren är inte i kopplad iaf. Nu ska jag ut med hjärtanen igen, de är otroligt rastlösa. Sen ska jag träffa söta Susanne på stan och tömma lönekontot :0 eller kanske ska spara det till nästa helg i Stockholm....nja, behöver muntras upp idag, hade en del motgångar denna vecka. Arbetslivet är ganska hårt ibland och då menar jag inte arbetsuppgifterna i sig, utan människorna i det. Rävspel, skitsnack, härskartekniker....själv har jag blivit kallad "manlig" för att jag är rakt på sak. "Lilla gumman-syndromet" råkar jag dock ut för nästan dagligen, men jag är helt övertygad om att jag utför ett bättre arbete med bättre resultat än många som är äldre än mig! och jag har t.o.m. siffror på det :) check! DRIVKRAFT är A och O.


Hotad?

Här om dagen tog jag ett beslut, som tog emot, men som visar på styrka. Det handlar om att lämna saker bakom sig och skilja på jobb och privat, vilket man måste lära sig göra. Andra i min situation hade nog backat, men jag tänker vara hård och tänka på att inget ska hindra mig i det jag vill göra, trots uppoffring. Att vara rädd är inte att leva. Det visade sig att andra inte var lika mogna, utan känner sig hotade, utan anledning. En svarsjuk människa sabbar nu dels för sig själv och även för andra omkring. Ska din osäkerhet behöva få sådana konsekvenser? Väx upp! Det är inte jag som förlorar på det, om det är vad du tror. OPROFFSIGT!

På hugget!

Slår ett slag för husligheten! Är på hugget...



Inte jobba över, bara hem och laga Kyckling a´la Jakob och vara en exemplarisk sambo! som jag har varit dålig på de senaste dagarna. Är sjukt sugen på "Bubbs" nu och måste nog både hyra film och köpa Bubbs ikväll. Imorgon måste jag jobba med företagandet på kvällen och träffa folk, så det kanske inte blir så mycket "fredagsmyyyys". Fasen! skulle ju städa bilen, kom jag just på, ska ju skjutsa folk...skona mig, vill säcka ihop nu.


Pension

Dagen har varit behaglig, tredje dagen jag jobbar över för att ta tag i massa brus som jag lagt åt sidan...ingen tjafs, bara smooooth.
Pratade med en ekonomisk rådgivare vad gäller pensionssparande....åh vad trist med det! Hur mycket ska man spara varje månad egentligen?! Jätte mycket, tycker de såklart, som får provision från sina samarbetspartners, som i sin tur får procent på mitt sprande med ränta...och ska man tro på Nostredamus profetia så är det ingen idé alls, eftersom 2012 händer det grejer...kanske man ska ta massa lån och shoppa istället :0
Nejdå, klart jag ska spara, men hur mycket och hur riskfyllt, med eller utan hjälp?
Själv ville rådgivaren inte säga hur han placerade sina pensionspengar, hemligt hemligt....



Copywright?

Den här bilden på mig florerar på nätet....Håkan har lagt ut den på diverse sidor. Copywright? Vad tycker ni? Själv tycker jag att det är fel skotermärke (Håkan kommer nog inte vilja samarbeta med mig efter detta uttalande). Jag kör min egen skoter när vi åker på turer med grupper. 
Sugen på att hänga med? Kontakta mig, så lovar jag en oförglömlig tur till fjälls :)



Marie Birkl har tagit fotot

Svarta hål

Har ni hört talas om svarta hål? Här kommer Neas svar på det:

Man skulle kunna tro att jag har lite intressen, med denna storlek! men sanningen är den att jag råkar använda den som en dumpningscentral för diverse saker...ju större desto värre. Trodde att jag hade glömt mobilen hemma och letar som en tok i väskan, åker hem, inte heller där. Såklart låg den i väskan!
Hörde om en kille som la en större variant av skiftnyckel i sin tjejs väska (tjejen var inte jag) och när en vecka hade gått hade hon fortfarande inte upptäckt den....slutsats?

Hoppas ni haft en trevlig dag, själv har jag inte haft det :( migrän och onödigt/obefogat skäll, för att andra inte tar reda på fakta innan. Jag är riktigt upprörd med närmare eftertanke. Få skäll inför andra människor på jobbet, något av det fulaste jag vet. Dessutom när jag inte ens förtjänar det. Tänker ta upp det med personen imorgon, fast det var nog försvarsmekansimer för personens eget samvete. Besviken på dig.


Valvaka och älgkött-tacos

Ikväll händer det. Själv fick jag rusa in till stan från Hallen och älgjakt för att hinna rösta.
Vilken rysare! Jag tänker inte gå in på politik, men de som känner mig vet nog vad jag har för "hjärtefrågor" och om några år kanske jag har andra värderingar (vilket inte behöver betyda att jag ändrar politiskt tänk), man får nog se till sin egen situation: ung, gammal, företagare, förälder, student....i nuet, här och nu.


Får jag presentera Tikka t3 lite. Sitter p...

dsc01926 (MMS)

Får jag presentera Tikka t3 lite. Sitter på pass, numera ägare av en 6.5:a mycket nöjd! Kan skicka en finare bild sen. Ska dricka en kaffe nu, om jag törs. Blir några timmar i ensamhet nu. Måste skjuta kalv nu för ökad tilldelning.


Höstmys. Kom till en kall stuga. Har ätit ...

20100917321 (MMS)

Höstmys. Kom till en kall stuga. Har ätit middag i värdshuset. Dricker vin för att hålla värmen. Tänker inte sätta på elen, bara brasa. Hoppas ni har det mysigt i höstmörkret. Kram


Jag är korthårig nu. Körde med knallröda läppar


Smärta. Fy tusan! Det gör så ont att det r...

dsc01854 (MMS)

Smärta. Fy tusan! Det gör så ont att det rinner ur ögonen. Jon är brutal, men ska man vara fin...


En helt vanlig torsdag ;-)

dsc01851 (MMS)

En helt vanlig torsdag ;-)


Det går bra nu ;)

Jag har jag fått ett nytt uppdrag, nya saker att ta ställning till och början till något nytt. Jag ska söka massa information, läsa, iaktta och sen LEVERERA. Jag väljer inte att säga vad det handlar om just nu, av olika anledningar, men det är något som jag brinner för och tror på! Jag är mycket tacksam över att bli tillfrågad :)

Just nu tänker jag bara besluta mig om jag gillar mina nya, höstiga, orage soffkuddar och då kan jag tillägga att jag letat länge för att hitta rätt nyans av orange.





Den här rosen fick jag av någon som tror på mig och mina idéer, som uppskattar mig till fullo ;) Visst är det FANTASTISKT!?

Ingen älg men björnspår.

dsc01842 (MMS)

Ingen älg men björnspår.


Jag ställer in siktet för att skjuta! Kom ...

dsc01833 (MMS)

Jag ställer in siktet för att skjuta! Kom igen då.


På passet. Ännu inget sett men de finns hä...

dsc01826 (MMS)

På passet. Ännu inget sett men de finns här omkring


Det är morgon och jag åker färjan över sto...

dsc01823 (MMS)

Det är morgon och jag åker färjan över storsjön från hallen till stan. Öppnar min Termos och blir så glad när jag ser att älsklingen haft i mjölk i mitt kaffe som han gjorde i ordning 5 i morse innan han gick iväg på jakt :-D själv var jag tvungen att jobba idag, vilket känns orättvist. Imorgon blir jag dock med. Då kommer jag med rapport. Trevlig Fortsatt morgon!


Har varit på utflykt idag. Westernhästar o...

dsc01821 (MMS)

Har varit på utflykt idag. Westernhästar och lunch.


Det här överraskade Vi pappa med på 60 års...

dsc01772 (MMS)

Det här överraskade Vi pappa med på 60 årsdagen i stugan. Han elev jätte nöjd. Grattis käre far! och mycket tack till Niklas för att du gjorde det möjligt! kolla in mina snickarbrallor, ser ju riktigt erfaren ut...eller?


HÖST= nystart

Hösten känns i luften, doften av älgjakt, då hela stan stannar upp och jag vill köpa stora koftor, sjalar, yllestrumpor...att försvinna i. Tänkte även rensa ut lite ur garderoben. Ska lägga ut en annons på blocket på dessa boots. Sist jag la ut på blocket blev jag tillsagd att tillfråga vänner först, så nu gör jag det!



och denna skinnjacka (Zara) och tunika/ klänning (Monki). Finns mer klänningar som ska iväg.




Den här outfiten blir det imorgon. Kul att senapsgult finns i år, har letat ihjäl mig efter en pälsväst på stan idag, men måste nog åka till Stockholm och handla en. Skärpet fann jag på VILA, resten är gammalt.



Nu ska jag ta hand om min torra, pms-drabbade hy och gör det med PARABENFRIA produkter. Ju mindre kemikalier, ju bättre. Har just börjat med Yvonne Rydings...ska ge det en chans. Kanske jag ser fem år yngre ut om två månader ;)




RSS 2.0