Otippat av mig!

Idag gjorde jag det otippade. Jag bokade in en tid för träningsgenomgång på gymmet! som jag inte besökt de senaste åren...för några år sedan var jag riktigt träningsgalen, till den gräns att jag varken vill se eller höra om gym längre. Gör hellre andra saker, som att gå några mil i terräng för jakt eller köra skoter i lössnö...men, det finns inte tid för det i veckorna och det är dags att ta tag i min kropp nu! kilona smyger sig på, som en lömsk fiende. Mitt jobb i kontorsmiljö gynnar inte heller min hälsa....Mitt mål: -3 kg tills 30 oktober, vilket jag borde klara utan att tok-banta. Eller vad tror ni?

               


Här ska trimmas rumpa, fina triceps vill jag också ha. Ja, DÖDA FETTET! och fram med musklerna. OBS! Tjejen på bilden är inte jag, sysslar inte med falsk marknadsföring :)

jakt-sugen...hela tiden.

I fredags var jag, pappa och Niklas på ripjakt för första gången. Jätte spännande! Den duktiga guiden Evelina och hennes drillade hund gjorde ett bra jobb. Jag blev dock utan trofé denna gång, trots ett avlossat skott. Önskar att jag hade en hagelbock, så att jag kunde lossa av två skott. Ser fram emot nästa tillfälle! Den förtrollande fjällmiljön i Ljungdalen gör mig gott



Jag väntar på bilderna som togs av en tjej i gruppen. Nu siktar jag mot träning på skjutbanan inför älgjakten och är t.om. spekulant på en Tikka t3 light, som jag ska provskjuta i veckan...



Igår hann jag med en snabbshopping och fika med Diana och sen middag på en jätte fin gammal gård ....idag ser det planlöst ut, inte ofta man tittar på tv 4:s morgon tv! Kanske ska jobba lite med mitt eget företagande, förbereda mig inför ett möte. Vädret är ändå halvdant.

shoppingobjekt

Haft en lagom skön dag, med lunch vid vattnet, avklarat flera saker jag skjutit fram länge, framhävt mig själv, varit på gott humör, klippt luggen (så att jag kan se igen) samt varit "down town" med lillebror som är på besök...ja, det är några av ingredienserna  Bokat tid för synundersökning, shoppat trettio-års-present till syrran och shoppat lite själv....jag vill frossa i skor! känns jobbigt att välja ett par, men så fick det bli. Finns viktigare saker att lägga slantarna på, eller? Hade jätte jätte mycket velat åka med Tanja och Emma på shoppingresa till mitt älskade London, där jag bott en gång i tiden, men en röst säger i huvudet: "Hur blir det med köksrenoveringen då? ta ansvar flicka lilla, väx upp!" Vilket genererar mest LYCKA i längden?



mm....Me like= lycka just nu :)





Jackan är hittat på butiken Zara, när jag var i Stockholm 



Love them. Från en butik i St. tropez



Sött armband från en krimskrams smyckesbutik i Stockholm.



Byxor med lite "pös" upptill och smalnande nedåt, också från Zara


Nostalgi-album

Satt och gick igenom bilder från sommaren, den har gått så skrämmande fort, troligen för att jag har jobbat nästan hela. Det har varit ganska kallt emellan åt, men jag fick ett snyggt avslut i Stockholms skärgård med tropisk värme, båtar, kräftor och rosé...



....förra sommaren innehöll samma tema, med skillnaden att jag inte jobbade så mycket och inte heller var i Stockholms skärgård. Den berättelsen utspelade sig i den Östersundska rivieran och på lounge "Rådhusgatan a la Linnea"

  



Peos båt med tristan, gänget och guran (jag önskade att jag kunde spela på), midsommarfesten där Susanne och jag var de enda singeltjejerna och fick arga blickar, alla våran Ninna med alla sköna felsägningar och tokigt galna energi, som även återspeglas i hennes kaluffs. Gurra G  -en ur Granqvist klanen, vars bror fick svininfluensa och var tvungen att sälja sin U2 biljett till mig (en annans död blir en annans bröd...)

 

När jag plockade 10 liter jordgubbar och levde på dem i en vecka som föda....och drack av det mystiska vinet "Crush"     -en tillfälligt-sortiment-chardonnay med inlag av vanilj och chilli...

  
Fjällvandringen och helagstoppen (topp-friends). Turen då vi alla hade olika åsikter, en läckande Rosé bag-in-box, massa bira, silvertape och en gnällig "Dalmas" med oss. Åkte på rumpan ner över branter med snö, badade i glaciärvatten, drack Jäger för att hålla värmen på natten och skåda den härliga solnedgången över Moder Svea.




Det var sommaren då jag insåg att det var bildande att shoppa och hade FRIENDS, friends forever, party-FRIENDS, som försvann åt olika håll och kanter. Stefan, jag, Tristan och Gurra...innan vi såg säsong 2 av "In betweeners". När jag slog vad om att jag skulle klara av att köra en traktor och backa runt ett hörn med ekipage, vilket också blev sanning, för att sen bli anklagad av min syster för att vara lesbisk. Hade jag varit bonde hade jag även ansökt till "bonde kallendern 2009"



Den spontana resan till Göteborg för att se U2, dansa till Housemusik med Emma på en soffkant till kl 05:00 på morgonen...





 
 
...och aldrig kunde sluta skratta på vägen hem till Östersund.

 

Emma Norström, den här bilden är till dig, tyvärr ingen finare:



Den HÄR sommaren har jag fortsatt skratta, lärt känna nya miljöer, människor och smaker....man kan ha kul vart man än är, det görs bara på olika sätt! Fortsatt trevlig sommar, det är faktiskt några dagar kvar ;)

"Linnea bitar"

Nej, det är inte Karibien ni ser....även om det lika gärna kunde vara det....





Förra veckans tema: båt, fiske och öla på dagen. Sedan jobba på natten....



..med jobbarkompisarna....





Efter en veckas "otz otz..." fick jag nog och åkte ner till södern för lite rehab. Middag och vin med släkt och vänner, barer, shopping och Grönalund. Skönt med lite storstadsliv, men NEJ TACK till att åka tunnelbana med drägg eller ta hand om en springnota för sällskapet bredvid, som man pratade med. Summan av kardemumman: Omväxling förnöjer :)



Här är det "fritt fall" som gäller. Här snackar vi om 80 m upp i luften och sen faller man. Sjuk, men kul känsla!
Återkommer med mer bilder, eftersom jag måste sussa nu, upp imorgon för lite fix, blir att fara till fjälls sen. Kramen

RSS 2.0